BejelentésHEMEL KOZMETIKUMOK, REGISZTRÁCIÓVAL 33% KEDVEZMÉNNYEL!
Minden termékünk természetes eredetű alapanyagból készül, és 100%-ban koncentrátum!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


HEMEL TERMÉKKATALÓGUS

BőrápolásArckrém normál bőrre

Az arckrém egy univerzális aktív krém arcunk és nyakunk ápolására. A gazdag alapanyagok (méz, méhviasz, gyógynövénykivonatok, éterikus és növényi olajok, vaj, A, D, E és C vitaminok) révén ez a krém egyedülálló ápolást biztosít:
- zsíros és
- vegyes bör esetén, valamint
- minden olyan bör esetén, melynél jelentős a szebum kiválasztás.
A krém aktív alapanyagai teljes mértékben kielégítik az említett bőrtípusok igényeit, mert:
- nyugtatólag
- védőleg (astriegens hatásaként a bőr pórusaira összehúzólag)
- biostimulatívan és
- antiszeptikusan hatnak
A krém táplálóan hat a bőrre, antioxidánsokkal és UV védelmi faktorral van dúsítva.

Alkalmazása: Nedves bőrre kell a krémet felvinni, melyet alulról felfelé, majd középől kifelé irányuló mozdulatokkal teszünk.

30 ml (1430) 2.550,-
70 ml (1470) 4.620,-
50 ml (1405) 4.830,-

Arckrém érzékeny bőrre

Igazi ritkaság a bőrápolási termékek között. Mézzel, méhviasszal, vitamin komplexusokkal, gyógynövénykivonatokkal (kamilla és levendula), növényi olajokkal az ilyen típusú bőr minden igényét kielégíti.

Alkalmazása: Nedves kézzel, kis mennyiségben kell a bőrre felvinni.

Ajánlás: a ránctalanító olajjal kombinálva ideális szer a normál és a száraz bőrre, különösen ajánlott az érett bőrre.

30 ml (1630) 2.580,-
75 ml (1675) 4.620,-
50 ml (1605) 5.100,-

Ránctalanító krém

Ez egy különösen gyöngéd krém mely szemhéjunk gyöngéd borfelületére, arcunk és nyakunk teljes borfelületére, a száraz, érzékeny és idősödő bőr kezelésére ajánljuk. A krém zsírossá teszi a bőrt, megpuhítja azt és a benne lévő tanninok testesebbé varázsolják. A levendula, a menta és a kamilla nyugtató vegyületei visszaadják a bőr érzékiségét, miközben a méz gazdagon táplálja. Az antioxidánsok a szabadgyököktől védenek, míg az UV védelmi faktor véd a nemkívánatos sugárzástól.

Tartalmaz:kakaóvajat,mézet,méhviaszt, vitaminokat,gyógynövénykivonatokat, növényi olajokat.

Főleg a szem körüli részen és a hajlatokban fejti ki jótékony hatását. Gyengéd dörzsöléssel visszük fel a nedves bőrre.

30 ml (1500) 3.330,-
50 ml (1505) 5.310,-

Ránctalanító olaj
A Hemel kollekció ránctalanító olaja különleges és tökéletes ápolást biztosít a bőrünknek. A bőrön képződött ráncokra bioliftingként hat. Tökéletességének zálogát a hidegen sajtolt eljárással kinyert növényi hatóanyagok biztosítják. Már rövid használat után jelentősen javul a bőr vérellátása, ami az anyagcsere javulását hozza magával. Javul a bőr táplálása, oxigénellátása és a bőr puhábbá válik. A megpuhult őrt a tanninok feszesebbé varázsolják. A levendula nyugtató hatására a bőr megtelik élettel. A bőr ráncosodási folyamata nem csak az arcon figyelhető meg, hanem a hölgyek tapasztalják ezt a mellek, a has és derék, valamint a combok tájékán. Egész testüket ápolhatják a ránctalanító olajjal, így mélyebb kivágású ruhákban járhatnak, rövidnadrágot és bikinit is hosszabban viselhetnek életük során.

55 ml (1550) 5.310,-
80 ml (1508) 8.790,-

Kéz- és körömápolás

Kézkrém


A sarok és a könyök után testünk leginkább veszélyeztetett bőrfelülete a tenyerünk. Kezünk az egyetlen munkaeszközünk amit nagyon sok rossz hatás érhet nap mint nap (kemény víz, erős vegyszerek stb.) Ápolatlanul a tenyerünkön a bőr igen gyorsan öregedésnek indul és tönkre megy. A kézkrém egy kimagasló minőségű védő krém, melynek egész nap jelen kell lennie a bőrön. Ez a krém a bőrre kenve egy igen tartós réteget képez, egy láthatatlan kesztyűt, mely védi a bőrt a munka alatt, míg a munka után táplálja, hidratálja és frissíti.

Tartalmaz: mézet, citrust, narancsot, grappefruitot, mandulaolajat, vazelint, glicerint és a méhviasz képezi a tartósítószert.

Alkalmazása: Nedves bőrbe kell a krémet bedörzsölni.

30 ml (1230) 1.470,-
75 ml (1270) 2.550,-
50 ml (1205) 2.490,-

Körömápoló krém


A mindennapi munka nemcsak a kezünket teszi próbára, de igen gyakran megviseli körmeinket is. Az ápolt köröm, a szép frizura az ápolt egyén védjegyei. A ráncokat elrejthetjük kozmetikával és a körmeinket is eltakarja a körömlakk, de attól még törődnünk kell vele, hogy rendezett legyen, mert szép kéz ápolt körmök nélkül nehezen képzelhető el. A Hemel körömápoló krém gyorsítja a körmök növekedését, erősíti azt, megakadályozza töredezésüket és a körömágy beszakadását. Aki rágja a körmét e krém használata után leszokik róla. Éppen úgy, ahogy kezünkön a bőr, körmeink is állandóan ki vannak téve a víz és a vegyszerek nemkívánatos hatásának. Különösen sérülékeny a köröm felső fényes rétege. A sérült köröm csak lassan éled újjá, miközben ki van téve fertőzésveszélynek vagy gombásodásnak. Körmünket védeni és ápolni kell. A Hemel körömápoló krém rövid idő alatt helyreállítja a köröm struktúráját és fényét.

Mindenkinek törődnie kell a körmeivel. Annak is akinek vastagabb van (hajlamos a bör alá növésre) és annak is akinek vékonyabb van (könnyen töredezik). Akik lakkozni szokták körmüket, a körömápoló krém mellett használhatják a körömápoló lemosó oldatot, amely még regenerálja is a körmöt.

Tartalmaz: citrust, geroniumot, levendulát ricinusolajat.

Tanács: lágy masszázs mellett kenje be körmeit, a körömágyat és az ujjait. Lakkleszedés után is kenje be körmeit ezzel a krémmel és csak néhány óra múlva lakkozza ismét, mert a lakk is szárítja a körmöt.

30 ml (1300) 2.550,-
50 ml (1305) 4.020,-

Körömlakk lemosó és regeneráló
Sok nő lakkozza körmét vagy azért, hogy kiemelje körmei szépségét, vagy azért, hogy eltakarja azok hiányosságait. Mindkettőjük téved. Az aceton gyors száradása révén a köröm fényes felső rétege megrepedezik. A lakkozott körmöket rendszeresen kell táplálni amire a körömápoló krém alkalmas. Kiegészítő hatása van az olajos körömlakk lemosó és regenerálónak. A citrusolaj kivonat késlelteti az aceton száradását, ami meggátolja a körmök idő előtti száradását és ezáltal töredezésre való hajlamát. A citrusolaj kivonat nagyon rövid idö alatt visszaállítja a köröm egészséges struktúráját és széppé varázsolja a körmöket.

60 ml (1350) 1.080,-


SarokkrémKülönleges, puhító krém, mellyel a megvastagodott és megkeményedett bőrt (sarok, könyök, tenyér és talp) tudjuk ápolni, annak fiatalodását, regenerálódását elősegíteni. Az emberi test legveszélyeztetettebb bőrfelületei azok,ahol közvetlenül a bőrréteg alatt nem egy izmokkal párnázott réteg (ami rugalmasságával megvédi a bőrt a külső fizikai hatásoktól), hanem egy kemény csontréteg található. Ilyen bőrfelületek találhatók a sarkunkon, a könyökünkön, a térdünkön, a talpunkon és a tenyerünkön. Ezeken a felületeken egy külső nyomó hatás következtében az energia nem kerülhet át a bőr alatt lévő szövetekre, hanem maga a bőrréteg préselődik, ami által gyorsabban elhalnak a bőrsejtek. Az így keletkező kemény és durva bőrfelület problémákat okoz. Ha megvastagszik, akkor kirepedezik, ezáltal megnyílik az út a különböző bőrfertőzések előtt. Ezért kell ezeket a bőrfelületeket különös odafigyeléssel kezelni. Az ilyen veszélyeztetett bőrfelületek ápolására a Hemel kozmetikai termékek egyik különösen hatásos eszköze, a sarokkrém szolgál. Lassítja a bőr sejtjeinek elhalási folyamatát és meggátolja a bőr kiszáradását. Lényegében mondhatjuk, hogy ez a krém újjáéleszti, azaz regenerálja a bőrünket. A krémben lévő levendula és kamilla nyugtató hatására javul a bőr vér és oxigén ellátása, valamint hidratálása, miáltal megnövekszik a sejtek élettartama. A még így is megjelenő elhalt réteg a lanolin, a mandula- és ricinusolaj hatására megpuhul. Ezáltal elkerülhetjük bőrünk fájdalmasan kemény megvastagodását. A C-vitamin elősegíti a bőr alatti kötőszövet fejlődését ami a természetes amortizor szerepét tölti be. A rozmaring tanninjai és a méhviasz feszessé varázsolja a bőrt, egyúttal egy vékony védőréteget alkotva a bőrfelületen, védi is azt.

Tartalmaz: levendulát, rozmaringot, ricinus- és mandulaolajat, C vitamint.

Alkalmazása: nedves bőrre kell a krémet bedörzsölni.

30 ml (1130) 1.680,-
75 ml (1170) 2.910,-
50 ml (1105) 2.910,-

BabaápolásBabaolaj


Kiváló olaj gyengéd és érzékeny gyermekbőr ápolására, levendula éterolajjal és vitaminokkal dúsított. Biztos lehet abban, hogy a gyermek bőre egész nap rugalmas, sima, üde és védett lesz.
Alkalmazása: Kis mennyiségben, nedves bőrbe kell bedörzsölni.

55 ml (4700) 990,-
200 ml (4750) 2.310,-

Babakrém


Enyhe szer érzékeny bőrű gyermekek bőrének ápolására. Ez a termék megoldja az anyák gondjait gyermekeik ápolásával kapcsolatban, mert az alapanyagai a természetből erednek: méz, méhviasz, olivaolaj, mandulaolaj, dúsított levendula éterolajjal, kamilla kivonattal, kakukkfű kivonattal, vitaminokkal. Táplálja és regenerálja a bőrt, véd de nem irritál. Meggátolja a kezdődő és már meglévő gyulladásokat. Jótékonyan hat, mert megőrzi a bőr nedvességét, télen védi a bőrt a külső hatásoktól, hidegtől, széltől és nedvességtől.

Alkalmazása: vékony rétegben dörzsöljük be a nedves bőrbe.

30 ml (1730) 1.770,-
75 ml (1770) 3.180,-

TestápolásTestápoló olaj

Az arc és testápoló olajok elsősorban megpuhítják a bőrt, majd tisztítják és hidratálják. Nagyon hatékonyan távolítják el a bőr legfelső elhalt rétegét. Ennek az olajnak a használata jó alapot biztosít a bőrnek a krémek felhordásához. Ezenkívül ápolja a bőrt és megfelelő feszességet biztosít neki. A Fresh olaj jól megválogatott összetevői révén jó alapot biztosít a krémek használatához, mégpedig a száraz, érzékeny, normál és érett bőrnél egyaránt. Mindhárom bőrtípusnál a sejtek újratermelődése, regenerálódása a legfontosabb folyamat. Ehhez a folyamathoz az E vitamin és az alfa gyümölcssavak elengedhetetlenül szükségesek. Az alfa gyümölcssavak a sejtosztódást serkentik, miközben biztosítják a sejtek oxigén ellátását. A mandula olaj kellően táplálja a sejteket, míg az E vitamin gondoskodik a megfelelő anyagcseréről. A citrus azokat az enzimeket serkenti, melyek a sejtlélegzésre hatnak. A paraffin olaj pedig feszessé varázsolja a bőrt.

55 ml (4850) 1.530,-
200 ml (4800) 3.510,-
80 ml (4808) 2.640,-

Mandulás testápoló olaj

A Hemel kozmetikumok egyik csúcsterméke a Full Pleasure testápoló olaj. Tartalmazza mindazt amire a bőrnek szüksége lehet. Egy egész kozmetikai kollekciót helyettesíthet. Hatóanyagai révén igen gyorsan hat a bőrre, mégpedig a következő formában:
- Talán a legfontosabb hatása, hogy kitágítva a véredényeket minden sejthez eljuttatja a táplálékot. Az A és E vitaminok és a cineol felgyorsítják a sejtosztódást.
- A benne lévő emoliensek zsírossá varázsolják a bőrt ami ezáltal visszanyeri rugalmasságát.
- Az adsztrigensek hatására a megpuhult bőrt feszessé teszi, miáltal eltűnnek a ráncok a bőrről.
- Hatóanyagai biztosítják a bőr hidratálását.
- A benne lévő antioxidánsok megóvják a bőrt a szabad gyökök negatív hatásától.

Alkalmazása: nedves bőrre kell vékony rétegben felkenni az olajat.

55 ml (4950) 4.800,-
200 ml (4900) 11.190,-
80 ml (4908) 7.020,-

Sport masszázsolajEz a masszázs olaj különleges hatással van szervezetünk ízületeire és csontjaira. Külön kiemelhetőek a következő esetek:
- patológiai elváltozások: reuma, artritisz, szpondilózis, diszkopátia, isiász
- sportsérülések: kificamodás és ínhúzódás.
Nagyobb sportesemények előtt és után éppen úgy alkalmazható ez a masszázs olaj mint komolyabb fizikai megterhelés előtt és után. Az ilyen jellegű megterhelések során serkenti az izzadást, ami hozzájárul a méregtelenítési folyamathoz és így megakadályozza az izomláz kialakulását.
Fontos kiemelni, hogy a masszázs olajban lévő rozmaring kivonata erősíti a szívműködést és stimulálja a központi idegrendszert.
Mindez alapfeltétele lehet egy jelentősebb sport- és fizikai tevékenységnek.

55 ml (4650) 2.250,-
200 ml (4600) 5.280,-
80 ml (4608) 3.750,-

Relaxáló masszázsolaj


A test és a lélek elválaszthatatlan egységet alkot egymással.
Lelki egyensúlyunk bárminemű megbomlása hatással lehet egészségünkre. Az állandó stressz hatás komoly szomatikus (szervi) elváltozásokhoz vezethet. Az emocionális beállítottságú érzékeny embereknek szembe kell nézniük olyan szomatikus betegségekkel mint a magas vérnyomás, fokozott szívritmus (tachikardiózis), szélütés, gyomorfekély, rosszindulatú daganatok megjelenése…
Szervezetünk pszichoszomatikus egyensúlyát egészségünk érdekében folyamatosan fent kell tudnunk tartani. Ezt az egyensúlyt részben meditáció révén tudjuk fenntartani, részben pedig relaxáló masszázs által tudjuk elérni.
Használjuk ezt az olajat relaxáló masszázshoz és bőrünk megtartja üdeségét, miközben szervezetünk visszanyeri pszichoszomatikus egyensúlyát is. A Relax olaj nyugtató hatóanyagai (a levendula, menta és eukaliptusz illóolajai) közvetlen hatást gyakorolnak úgy a központi mint a periférikus idegrendszer egyensúlyban tartására. Következetes használata révén csökkenni fognak, de akár teljesen meg is szűnhetnek a következő panaszok:
- stressz és a vele járó feszült idegállapot
- fejfájás
- szívritmus zavar
- álmatlanság
- ideg- és izomkimerültség által jelentkező fizikai fájdalom.
A Relax olaj nyugtató hatóanyagi hatására ki fognak a véredények tágulni, ami által felgyorsulnak az anyagcsere folyamatok, a gyulladások pedig csökkennek, mint ahogy a végtagjaink vénás fájdalmai is. Ezt az olajat kitűnően hasznosíthatják a profi masszőrök, de az otthoni használata is ugyanilyen hatékony.
Alkalmazása: egy hideg-meleg váltózuhany után a Relax olajat be kell dörzsölni a nedves bőrbe, méghozzá a kezektől és a lábfejektől kiindulva a szív irányában haladva.

55 ml (4550) 1.890,-
200 ml (4500) 4.350,-
80 ml (4508) 3.450,-

Narancsbőr elleni olajEz az olaj a bőr alatti réteg kezelésére szolgál. A bőr alatti kötőszövetbe betokozódnak a zsírsejtek, ami rapancsagos börfelületet idéz elő. Ez a narancsbőr. Ennek megjelenését több tényező válthatja ki: helytelen táplálkozás, hormonális zavarok, elégtelen mozgás, dohányzás, alkohol…
Amikor elhatározzuk, hogy megküzdünk a narancsbőrrel, először is meg kell változtatni étkezési szokásainkat. Csökkenteni kell az állati eredetű fehérjét (húst) a növényi eredetű proteinek javára (szója, gomba, bab…), több párolt zöldséget kell fogyasztani és szénsavmentes üdítőket kell inni. Ezek betartása nélkül semmilyen anticellulit program sem fogja hatását kifejteni.
A Hemel anticellulit olaját a tapasztalat szülte. Az olaj a cellulitiszes bőr számára jobb anyagcserét biztosít, javítja a vér és oxigén ellátást, ami a zsírcsomócskák felszívódásához vezet. Szabályozni fogja a víz és a sók arányát a kötőszövetben. A cellulitisz megszűnése után a bőr továbbra is feszes marad.
Alkalmazása: a cellulitiszes bőrbe be kell dörzsölni az olajat. A bekent borfelületet PVC fóliával be kell vonni, majd 30 percet sétálni, vagy 15 percet futni illetve 10 percet tornázni benne.
Tartalmaz: boróka, rozmaring, levendula, bazsalikom, citrom olaj, eukaliptusz, zsálya, muskátli kivonatokat.

200 ml (4400) 6.390,-
HajápolásHajerősítő olaj


A fejbőr és a hajhagymák természetes ápolását biztosítja ez a kimagasló minőségű olaj. Aktív hatóanyagai és gyógynövénykivonatai hatékonyan frissíti úgy a hajhagymákat, mint a hajszálakat.

Segíti a fejbőr elhalt hámrétegének eltávolítását (korpa). A bazsalikom újjáéleszti a hajhagymákat, míg az eukaliptusz tanninjai nyugtatólag hatnak a fejbőrre. Hatására a túlzottan nyitott pórusok összehúzódnak, így a zsíros haj kevésbé fog zsírosodni. A rozmaring regenerálja a hajat, miáltal csökken a hajhullás és a virágzás hajlama.

Alkalmazása: hajmosás előtt 2-3 órával a fejbőrbe (hajhagymákba) jól be kell dörzsölni az olajat. Legcélszerűbb ezt este megtenni és csak reggel fejet mosni, hogy hatását az olaj egy egész éjjel kifejthesse.

Tanács: száraz, töredezett haj esetén kerülni kell a hajszárító és a műanyag hajcsavarok használatát. Hajfestéskor érdemes ½ kanál olajat belekeverni a festékbe.

55 ml (4350) 2.370,-
200 ml (4300) 5.520,-
80 ml (4308) 4.290,-

SamponokSampon normál hajra – for Normal Hair Polivalens növényi kivonatokat tartalmaz, mint tökéletes aktív komponens kombinációkat, melyek a normális, egészséges haj ápolására alkalmasak. A sampon enyhén, fertőtlenítően, gyulladásgátlóan és csillapítón hat a fejbőrre és a hajra.

100 ml (6010) 1.050,-

Sampon zsíros hajra – for Oil Hair
Sikeresen normalizálja a zsírmirigyek működését és a zsírlerakódások keletkezését. A multivitamin komplexusok természetes növényi kivonatokkal
kombinálva részt vesznek az oxidációban, csökkentik és serkentik az új sejtek keletkezését.

100 ml (6020) 1.200,-

Sampon száraz hajra – for Dry Hair
A hidratáló anyag úgy van szabályozva a "természetes nedvességi tényező" alapján, hogy megoldja a bőr nedvesség szegénységét és a bőr szárazságát. Közvetlenül hat a fejbőrre és a hajra.

100 ml (6030) 1.200,-Sampon korpás hajra – Anti Dandruff
A samponba beépített bioaktív elemek mikroszemcséken keresztül hatnak, amelyeket a fejbőr közvetlenül feldolgoz olyan hatékony szabályzóvá, amely meggátolja a zsírmirigy túlzott termelését és a korpásodás kialakulását.

100 ml (6040) 1.200,-

Hajdúsító sampon - for Extra Volume
Minden hajtípusra alkalmazható. Megnöveli a haj tömegét, dinamikussá és levegőssé varázsolja.
Eredmény: az Ön haja csillogó lesz, készen állva a formázásra.

100 ml (6050) 1.350

Sampon töredezett, sérült hajra - For Damaged Hair
A szinergetikus rendszer gazdag panthenolban, tokofenolban, B3 és B5 provitaminokban, amelyek pillanatok alatt hatnak a sérült, törékeny és a fáradt hajra. Visszaadja a haj természetességét, csillogását és egyben eredményesen védi a negatív külsö hatásoktól.

100 ml (6060) 1.200,-

Búzacsírás sampon - With Wheat Germs
A búzacsíra kivonat magasértékű biológiai összetevőket tartalmaz:
szénhidrátokat, fehérjéket, zsírsavakat, ásványokat, enzimeket és
vitaminokat. Mindez az új sampon képletének kiváló kozmetikai
tulajdonságokat ad: teljes védelmet és ápolást a hajnak.

100 ml (6070) 1.410,-

Sampon tejjel és csokoládéval – With Milk & Chocolate
Természetes táplálék minden hajtípusra - új koncepció a kozmetikában természetes energiaelemek használata. Gazdag táplálék, tele szükséges elemekkel amelyek visszaadják a hajnak a természetes tulajdonságait, csillogását és lágyságát. Gyerekeknek nagyon ajánlott, nem csípi a szemet.

100 ml (6080) 1.410,-

Sampon zöldtea és kókusszal - With Green Tea & Coconut
A modern kozmetikában mind nagyobb jelentősége van az antioxidáns tartalmú növényi kivonatoknak. A zöldtea kivonat gazdag összetétele miatt pótolhatatlan, mint antioxidáló szer ( 100-szor erősebb, mint a C vitamin). Hatása antibakteriális és véd a káros napsugárzástól.

100 ml (6090) 1.500,-

HajkondícionálóA PowerMax kondícionáló keratinnal helyreállítja a károsodott hajszálak felszínét, erősíti a belső szerkezetét és a hajhagymákat is. A haj fénylővé, könnyen fésülhetővé válik és sokáig történő alkalmazásával nem csak egészségesebb és vastagabb lesz, hanem dúsabb és életerősebb is.

100 ml (6100) 2.730,-

Hajhullás ellenHajad a díszed – de aggódásra is ad okot
Mit kell tudni a hajhullás okairól?
A hajnövekedés nem folyamatos, hanem ciklikus, és három szakasza van:
1. Aktív növekedési szakasz (anagén), ami 2-6 évig tart.
2. Átmeneti szakasz (catagén) , amely néhány hétig tart. Az anyagcsere aktivitás lelassul és a hajhagymák a fejbőr felszíne felé mozdulnak el.
3. Nyugalmi szakasz (telogén), mely néhány hétig tart. A hajhagyma alapja elsorvad és henger alakot vesz fel. Az új haj a telogén szakasz alatt kezd nőni, amely végül is úgy hullik ki, mint a tejfog a gyerekeknél.
A fejtetőn, vagy a fej hátsó részén a haj kb. 16cm-t nö, a halánték területén 14 cm-t. A normál, egészséges fejbőrön a haj kb. 80-90%-a az anagén (aktív növekedési) szakaszban van, 1-2% a katagén (átmeneti) szakaszban, és 10-20% a telogén (nyugalmi) szakaszban. A napi 50-100 szálas hajleválás normális mennyiségűnek mondható.
A felborított hajnövekedési ciklus a hajhullás gyakori oka: kevesebb haj van az anagén, és több a telogén hajnövekedési szakaszban. Az eredmény: vékony, törékeny haj, fokozott hajhullás.
Itt a megoldás!
Új bioaktív alkotórészek, a Hemel hajápolási termékvonal elemi része, amely megoldja a problémát, mióta a túlzott hajhullás problémáját sikeresen kezeli, mivel a megbolygatott hajnövekedési ciklust megszünteti.
A bioaktív hatóanyagok, több vegyértékű (polyvalent) növényi kivonatokkal kombinálva (gesztenye, kamilla, komló, citromfű, kapor, fagyöngy, cickafarkkóró) és azon felül érvényre juttatva az A, E, F, H, H’, és B-komplex vitaminokat, olyan terméket eredményez, amely megelőző hatású, és ezzel egyidejűleg javítja a haj általános állapotát.
Hajhullás ellen


Hogyan működik?
1. A bioaktív jelző molekulák revitalizálják a hajsejteket, a haj tüszőit és serkentik a fehérje bioszintézist
2. Az inositol stimulálja a fejbőr anyagcsere hatását, ily módon megelőzi a haj károsodását.
3. DL-etilpanthenol beépül a bőrben lévő pantothén savba. Ez javítja a már roncsolt haj állagát, visszaállítja a nedvességét és védi az ártalmas környezeti hatásoktól és más ártalmas tényezőktől.
4. A kénben gazdag aminosav, mint az N-acetyl-cysteine és N-acetiyl-methionine, hatásosak a fejbőrön kialakuló seborea ellen., melyek segítenek a korpaképződés és a fokozott hajzsírosodás megelőzésében.
A probléma megoldódott!
Ezeknek a bioaktív összetevőket tartalmazó termékeknek a használatával a következők érhetők el: - Normalizálódik a hajhullási problémával küszködök hajnövekedési ciklusa - Normalizálódik a faggyúkiválasztás és a korpaképződés megelőzése. - A haj erejének növelése és már roncsolt haj javulása


100 ml (6210) Gél + sampon hajhullás ellen 10.500 .-
200 ml (6200) Tonic + sampon hajhullás ellen 13.290 .-

Beauty


Öregedésgátló alapozó


Az alapozónak tápláló, öregedés gátló hatása van bőröd természetes, fiatalos megjelenéséhez. Minden bőrtípushoz megfelelő.
A bőrön egy filmréteget képez, ami védi, revitalizálja és megerősíti a bort. Sűrű állagú alapozó, egy speciális bőrtápláló formulával dúsítva, késlelteti az öregedési folyamatot és minimalizálja az öregedés látható jeleit. Egyenletesen felhordható, a bőrt rendkívül puhítja, hidratálja és frissíti.
Méhviasz, Ginkgo-Biloba kivonat, szerves és szervetlen szűrők, és A, E vitaminok táplálják a bőrt, biztosítják a védelmét a szabadgyökök ellen, és nagyfokú védelmet biztosít a napsütés ellen. (SPF18)
A formula nem tartalmaz ásványi származékokat és lanolint.

30 ml + 20% ajándék 16.110,-

(2601) - világos
(2602) - méz
(2603) – aranya bézs
(2604) – bronz méz
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!